perjantai 11. huhtikuuta 2014

Flat day: Intro

Kevät (mitä kiirettä keväässä on? todellinen syy on opiskelut) kiireiden vuoksi olin joutunut jättämään blogin taka-alalle. Tämän pitkänpitkän tauon jälkeen alan taas sisällyttää blogin ylläpitämistä arkeeni. Mitenkäs muutenkaan se sujuisi kuin aloittamalla uuden postaus sarjan!

Flat Dayn ideana on esitellä omaa kotiani nykytilassa ja haaveilla siitä, millainen se tulevaisuudessa voisi olla. Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta ja sen huomaa kotoa löytyvistä tuhansista sisustuslehtipinoista sekä kaapeista, jotka pursuavat erilaisia tyynynpäällisiä, verhoja ja pieniä sisustusesineitä.

Flat Day Intro:n aiheena on vuoden 2013 sisustustusmessut. Valitsemissani kuvissa näkyy sitä henkeä, niitä värejä ja muotoja, joita tahtoisin kotiini (ennen ostosreissua ajattelin laittaa loton vetämään..).

Villa Ainoa
Passiivitalo Lumikki
Rock-kivitalo Cliff
Lammi Kivitalo Maja & Villa Ainoa
Rakastan rosterisia yksityiskohtia sisustuksessa. Yksityiskohdat tuo kivaa särmää pehmeisiin ja neutraaleihin väreihin. Tiivistettynä, sisustuksessa käytän paljon kontrasteja, sekoitan sisustuksessa selkeitä ja pehmeitä linjoja, sekä yhdistelen tummia ja vaaleita värejä. Ei ole makeampaa yksityiskohtaa teollisen oloisessa kylpyhuoneessa, kuin romanttinen kattokruunu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti